asssociació aurora
977 520 205

Per a les persones afectades de malaltia mental

Per als familiars de persones amb malaltia mental

Atenció i suport a les famílies

Atenció especialitzada adreçada a atendre, informar i orientar a les famílies que tenen al seu càrrec a persones afectades de malaltia mental.

Grup d'Ajuda Mútua (GAM)

Espai de reflexió i de debat destinat a tractar temes relacionats amb la salut mental. Activitat de caràcter mensual.

Activitats socials

Activitats de respir familiar adreçades a sortir del nucli familiar i contactar amb d'altres famílies que tenen una problemàtica similar. En aquest camp es realitzen: visites culturals, excursions, dinars de germanor, celebracions al centre, activitats de voluntariat...

Participació en actes relacionats amb la Salut Mental 

Adreçats a promoure entre la ciutadania el coneixement sobre el què són les malalties mentals, el seu tractament i la seva rehabilitació. Les activitats que s'organitzen amb aquesta finalitat són: conferències i taules rodones sobre la malaltia mental i participació en actes de celebració del Dia Mundial de la Salut Mental.

L'Associació Aurora ha rebut una donació d'Hydro Extrusions
23/12/2022
L'Associació Aurora ha rebut una donació d'Hydro Extrusions L’Associació Aurora ha rebut una donació de l’empresa Hydro Extrusions per import de 3.000 euros. Aquest ajut es destinarà a la integració de persones amb problemes de salut mental i a la recuperació ambiental del curs baix del riu Francolí.
llegir més
Conveni amb l'Ajuntament de Tarragona
12/12/2022
Conveni amb l'Ajuntament de Tarragona En el marc del conveni amb l’Ajuntament de Tarragona d’enguany l’Associació Aurora ha realitzat actuacions encaminades a la conservació d'entorns naturals del litoral tarragoní i el riu Francolí.
llegir més
L'Associació Aurora organitza la conferència "Salut i natura"
28/11/2022
L'Associació Aurora organitza la conferència "Salut i natura" L’Associació Aurora, en el marc de la celebració del 25è aniversari del seu Centre Especial de Treball, organitza la Conferència i debat “Salut i natura”, el proper divendres 2 de desembre, a les 18.30h, al Caixaforum de Tarragona, al carrer Colom 2.
llegir més