asssociació aurora
977 520 205
example2
example2
example2

Col.labora

Fes-te'n soci!


Ser soci significa col·laborar i participar de forma activa en la defensa dels drets del nostre col·lectiu.

A canvi d'una petita aportació econòmica periòdica, rebràs els serveis i la informació necessària per a la família i per a la persona amb problemes de salut mental. Només cal que et posis en contacte amb nosaltres en el e-mail marian@associacioaurora.org o per telèfon al 977 520 205.

Fer una donació


Les teves aportacions ens ajuden en el finançament de les activitats, serveis, accions i projectes que duem a terme. Per col·laborar amb nosaltres, pots escriure'ns un e-mail a administracio@associacioaurora.org correu electrònic o ens pots trucar al 977 520 205.

Fes-te'n voluntari !


T'oferim la possibilitat de fer activitats cíviques i solidàries en el marc de la nostra entitat.

Els àmbits d'actuació són els següents:

  • Activitats de consciènciació sobre les malalties mentals (col.laboració en actes del Dia Mundial de la Salut Mental, xerrades, etc.).
  • Participació en activitats de caire cívic i solidari (Marató de TV3, jornades solidàries, etc.).
  • Activitats de caràcter mediambiental (plantades populars d'arbres organitzades per l'associació, jornada Fem dissabte! de neteja de rius, etc.). Per fer-te voluntari, pots escriure'ns un e-mail a marian@associacioaurora.org o ens pots trucar al 977 520 205.

L'Associació Aurora ha rebut una donació d'Hydro Extrusions
23/12/2022
L'Associació Aurora ha rebut una donació d'Hydro Extrusions L’Associació Aurora ha rebut una donació de l’empresa Hydro Extrusions per import de 3.000 euros. Aquest ajut es destinarà a la integració de persones amb problemes de salut mental i a la recuperació ambiental del curs baix del riu Francolí.
llegir més
Conveni amb l'Ajuntament de Tarragona
12/12/2022
Conveni amb l'Ajuntament de Tarragona En el marc del conveni amb l’Ajuntament de Tarragona d’enguany l’Associació Aurora ha realitzat actuacions encaminades a la conservació d'entorns naturals del litoral tarragoní i el riu Francolí.
llegir més
L'Associació Aurora organitza la conferència "Salut i natura"
28/11/2022
L'Associació Aurora organitza la conferència "Salut i natura" L’Associació Aurora, en el marc de la celebració del 25è aniversari del seu Centre Especial de Treball, organitza la Conferència i debat “Salut i natura”, el proper divendres 2 de desembre, a les 18.30h, al Caixaforum de Tarragona, al carrer Colom 2.
llegir més