asssociació aurora
977 520 205
DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT
07/06/2016

Aquest dilluns vam assistir a l’acte que, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, va tenir lloc al Palau de la Generalitat .

Hi van intervenir el President de la Generalitat, Carles Puigdemont , i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull.

Carles Puigdemont va fer una crida a “estimar el país a través de preservar el seu medi ambient, que vol dir preservar el seu paisatge i actius naturals, protegir els seus productes i els seus productors”. I va afegir que “un país que s’estima a si mateix es veu en com tracta el seu paisatge, la seva aigua, el seu aire o els que tenen cura del paisatge”.

Durant l’acte, també es va fer una taula rodona sobre el tema Reptes emergents per al medi ambient a Catalunya, present i futur, en la qual hi van intervenir el fundador i president de l’Estudi Ramon Folch i Associats, Ramon Folch; la directora de sostenibilitat i de l’àrea tècnica de Foment del Treball, Alba Cabañas, i el president de la Xarxa de Custòdia del Territori, Marc Vilahur. Així mateix, hi van prendre part dos estudiants que han participat en el projecte internacional Tinguem cura del Planeta.

El Dia Mundial del Medi Ambient, que té com a objectiu impulsar l’acció i la sensibilització per al medi ambient, va ser promogut per l’ONU l’any 1972 i se celebra el 5 de juny. El lema d’enguany és “Lluita per la vida salvatge”.

Al finalitzar l’acte vam tenir ocasió de saludar personalment al President de la Generalitat.

example2
example2